Stalen inventarisatie Module (SiM)

Implementatie doel:
C
MS (adminzijde)

Wat is SIM?

SIM zorgt ervoor dat tegelstalen uit uw showroom of van uw  retailers geïnventariseerdgestructureerd en aanpasbaar worden in een visueel gebruikersvriendelijke online omgeving.
SIM ondersteunt de verkoop met productbelevingproductfocus en presentatie op een creatieve, professionele manier.

SIM staat voor Stalen-Inventarisatie-Module.

Slimmer werken

Wij bieden één showroom management platform die een showroomhouder ontzorgt en helpt zijn rendement en klanttevredenheid te verbeteren. 

Serviceniveau verhogen

Door het bieden van belevingen bij de juiste showroomtegels aan consumenten. Consumentenmonafhankelijk adviseren en begeleiden omdat we overtuigd zijn dat de juiste showroom belevingen bijdragen aan een beter rendement. 

Kosten verlagen

Door de showroom inventarisatie te structureren en inzichtelijk te maken. Door bijvoorbeeld etiketten on-the-fly in verschillende templates af te drukken via een standaard printer zijn enkele kosten verlagende mogelijkheden.

4.0.3.13
SIM
Stalen inventarisatie

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk. Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.