SiM wordt beschikbaar gesteld binnen het Brongle platform. SIM zorgt ervoor dat stalen uit uw showroom of van uw  retailers geïnventariseerd, gestructureerd en aanpasbaar in een visueel gebruikersvriendelijke onlineomgeving.
SIM ondersteunt de verkoop met VR, productbeleving, productfocus en presentatie op een innovatieve, creatieve en professionele manier.

Slimmer werken

Wij bieden één showroom management module die een showroomhouder ontzorgt en helpt zijn rendement en klanttevredenheid te verbeteren. 

Serviceniveau verhogen

Door het bieden van belevingen bij de juiste showroomartikelen aan consumenten. Consumenten onafhankelijk adviseren en begeleiden omdat we overtuigd zijn dat de juiste showroom belevingen bijdragen aan een beter rendement. 

Kosten verlagen

Door de showroom inventarisatie te structureren en inzichtelijk te maken. Door bijvoorbeeld etiketten on-the-fly in verschillende templates af te drukken via een standaard printer zijn enkele kosten verlagende mogelijkheden.

Nieuw: Digital “Twin” (digitale tweeling). Onderstaand voorbeeld is een voorbeeld hoe de koppeling in het Brongle platform eruit kan zien.
Beschikbaar in versie Brongle 7.0
Modulen: Stalen Inventarisatie app
Camera: getoonde test resultaat via smartphone IOS/Android
Externe 3D viewer: Matterport app

Wat is “Digital Twin”

Een “Digital Twin” ook wel een Digitale ‘Tweeling’,  Digitale Showroom of Virtual Reality 360 graden tour is een virtuele replica van een showroom dat wordt gebruikt voor simulatie, communicatie en monitoring. Het kan worden gebruikt om voor klanten de toegang, prestatie, communicatie van een showroom te verbeteren. In de context van VR, wordt de digitale twin gebruikt in de virtuele omgeving weergegeven, waardoor gebruikers in staat zijn om eventueel interactief te communiceren en showroomstalen te visualiseren in een immersievere manier.

Brongle platform verzorgt de koppeling met showroom stalen. Een Brongle gebruiker heeft alle mogelijkheden om een Digital Twin te exploiteren

Er zijn verschillende redenen waarom een Digital Twin nuttig kan zijn

 1. Desktop, tablet of smarthpone: een Digitale Twin is altijd en overal via alle mogelijke devices te bekijken. Zonder specifieke app, in de browser, maar steeds responsive voor een optimale beleving.
 2. Een Brongle Digitale Twin is gebruikersvriendelijk en vrij te gebruiken voor alle online media kanalen.
 3. Je komt betrouwbaarder over. Mensen checken graag van tevoren of een bedrijf aan al hun wensen voldoet. Een Digitale Twin geeft een betrouwbaar & accuraat beeld van alles wat uw bedrijf te bieden heeft aan een klant. Natuurlijk beschrijft u nog steeds uw diensten op de website. Maar een visuele sfeerimpressie zegt meer dan 1000 woorden
 4. Immersie: Een Digital Twin in 360 graden biedt gebruikers de mogelijkheid om zich in een omgeving te bevinden alsof ze er echt zijn. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn voor consumenten waarbij de zij de showroom kunnen verkennen voordat ze besluiten om een bezichtiging te plannen.
 5. Toegankelijkheid: Een Digitale Twin in 360 graden maakt een locatie toegankelijk voor mensen die fysiek niet in staat zijn om de locatie te bezoeken, zoals ouderen, gehandicapten of mensen die ver van de locatie wonen.

 6. Marketing: Een Digitale Twin kan een effectieve manier zijn om een showroom te promoten.

 7. Educatie: Een Digitale Twin virtuele tour in 360 graden kan een nuttige tool zijn voor educatie bij verkopers. 
 8. 62% van de bezoekers geeft de voorkeur aan vermeldingen met foto’s van het winkelinterieur (Google).
 9. Vermeldingen met foto’s en een virtuele rondleiding wekken twee keer zo vaak interesse.
 10. Een volledige vermelding roept vertrouwen op en wordt 78% vaker gezien als een betrouwbaar bedrijf (Google).
 11. Gemiddeld 41% van de bedrijfszoek opdrachten op Google Maps leidt tot een bezoek aan de bedrijfslocatie (Google).
 12. Vermeldingen met foto’s en Digitale Twins motiveren klanten in 29% van de gevallen om een aankoop te doen (Google).

Hulp nodig bij uw beslissing?

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.