QR online-scan tool

Implementatie niveau:  USER

De gebruiker kan in Brongle ieder artikel selecteren en eventueel groeperen in QR lijsten. Deze artikels of lijsten kunnen gebruikt worden om QR-codes te genereren die eventueel door de gebruiker op een etiket pagina afgedrukt kunnen worden. Automatisch wordt van iedere QR-code een online “white label” pagina aangemaakt die publiekelijk beschikbaar is. Deze product online pagina’s worden met alle digitale media en documentatie voorzien.

Voorbeeld van een QRcode van enkele producten.

QR code succesvol toepassen? Natuurlijk want een QR code levert altijd meerwaarde op! 

Alleen de waarneming van QR codes maakt mensen al nieuwsgierig en appelleert aan onze natuurlijke vraag naar antwoord. De QR code is alleen daarom al een krachtige communicatieschakel tussen print en internet, offline en online. Een mobile marketing tool die je niet wilt missen!
Dit schreef Prof. Dr. Molenaar in zijn boek over QR codes in 2013

Bij de QR scan (door de consument via smartphone) wordt automatisch een online productpagina gegenereerd die refereert naar de tegel en zijn media, documenten en data.
Niet alleen de product afbeelding en artikeldata maar alle gekoppelde media en hyperlinks staan op deze online product pagina.
Dit geheel in “white label” op artikelniveau. Deze online product pagina’s blijft gedurende 12 maanden online staan voor de gebruiker.

Maatwerk mogelijk?
Deze functie kan met maatwerk uitgebreid worden. Neem hiervoor contact via de aanvraag pagina.

4.0.2.2
QR online-scan tool
Module  Nieuw 
E-online tool

 Plugin installatie prijs
€  6.500,-  |

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.

Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.