QR-code configurator

Implementatie doel: gebruikersniveau
CMS (adminzijde):

Wat is een QR-code?

Een QR-code is een afkorting van Quick Response-code. QR-codes zijn barcodes, die bestaan uit gekleurde vierkantjes op een contrasterende achtergrond, die kunnen worden gescand met de camera van je mobiele telefoon. De data, die in QR-codes zijn versleuteld, leiden je naar het tegel product. Ze besparen tijd en verkleinen het risico op fouten, doordat je niet langer handmatig een etiket hoeft in te voeren.

Brongle QR-codes met één klik

Als QR-codes geen deel uitmaken van je huidige marketingstrategie, loop je wellicht iets mis. Gebruik QR-codes op product niveau om klantinteresse en verkeer te genereren, en de omzet via print, online of e-mail te vergroten.
Met de QR-codegenerator van Brongle kunt u een product koppelen aan artikel informatie via een URL en op deze manier prijs, omschrijving of platte tekst invoeren. Met één klik maakt onze tool een QR-code die je overal kunt gebruiken in uw showroom, social media, offerte of andere merchandising tools.

Dynamische QR-code

Bij Brongle dynamische QR codes heb je in tegenstelling tot statische QR codes de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren na het moment van aanmaken. Bijvoorbeeld als er prijs aanpassingen zijn van betreffend tegelproduct hoeft men geen nieuwe QR-code etiket te af te drukken. Met een dynamische QR code kun je het tegelproduct waar je op landt bij het scannen van een QR code steeds aanpassen via Brongle.

4.0.1.9

QR-code generator
Nieuwe functie
Datum release 15-9-2021
Maatwerk mogelijk: ja

 

Met de Brongle QR-code generator kun je snel en gemakkelijk een aangepaste product QR-code maken. Klik in het menu lint op QR Online tools. Na ingave van een categorienaam  koppelt u de tegelproducten in uw  QR lijst. Klik op QR-code generen.

Als je klaar bent met het genereren van je QR-code, kun je deze downloaden en insluiten in je website, bestemmingspagina of e-mailnieuwsbrief. Je kunt de QR-code ook als etiket afdrukken en weergeven op betreffende tegelproduct.

1 Selecteer een Brongle tegelproduct
Kies wat je jouw consumenten wilt laten zien wanneer ze de QR-code scannen.

2 Je Brongle QR-code aanpassen
Je kunt je QR-code personaliseren door prijs of productomschrijving  aan te passen.

3 QR-code downloaden
Als je klaar bent met het koppelen van tegelproducten van je QR-lijst, klik je op de knop QR genereren. Je kunt het bestand vervolgens downloaden als etiket pdf, klaar om af te drukken!

Zolang de tegel artikelcode, niet vervalt, vervalt de QR-code ook niet. Als je bijvoorbeeld een artikel, die op een bepaald moment niet meer bestaat, worden degenen die de QR-code scannen, doorgestuurd naar een ondersteunings-pagina.

Ja, met onze tool kun je QR-codes gratis QR-codes genereren en er zijn geen beperkingen aan het aantal QR-codes dat je met onze tool kunt maken.

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Support

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Klik op “Meer informati aanvragen”  en kunt u via via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Maatwerk blijft bij iedere module mogelijk.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.