Cloud Beheer

Implementatie niveau:
C
MS (adminzijde) |  Gebruiker

Verhoog uw service en omzet met product pagina’s in de cloud

De gebruiker kan in Brongle ieder artikel selecteren en eventueel groeperen in lijsten om hier  publieke pagina’s te genereren. Deze artikels of lijsten worden benaderd via  een gegenereerde QR-code die eventueel door de B2B gebruiker op een etiket afgedrukt kunnen worden.

Automatisch wordt van iedere QR-code een online “white label” pagina aangemaakt die publiekelijk beschikbaar is. De product online pagina wordt met alle beschikbare digitale media en documentatie vanuit Brongle voorzien.

Bij de QR scan (door de consument via smartphone) wordt automatisch een online productpagina gegenereerd die verwijst naar de tegel met zijn bijhorende media, documenten en data.
Niet alleen de productafbeelding en artikeldata maar ook alle gekoppelde hyperlinks staan op deze online product pagina.
Dit geheel in “white label” op artikelniveau. Deze online product pagina’s blijven gedurende 12 maanden online ter beschikking staan voor de gebruiker maar ook voor het verkoopteam.

4.0.2.2
Cloud Beheer
Module: Nieuw 
QR/E-online

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.

Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.