Onyx-VR

Implementatie doel:
C
MS (adminzijde)

De perfecte mix tussen digitalisering, innovatie en vloer-wandafwerking

Wij faciliteren Onyx-VR in uw Brongle platform

Onyx-virtual reality (VR) is een virtual reality  applicatie die vloer- en wand bekledingsproducten op een innovatieve manier toonbaar maakt aan uw klanten. Dit gebeurt door een middel van een productafbeelding uit uw showroom die uw upload in een virtuele 360 graden ruimte.

Brongle faciliteert Onyx-VR voor vloer- wand en terrastegels

Onyx-vr is een innovatief nieuw stukje software die de gebruiker een virtuele beleving geeft aan de hand van de gekozen vloertegel, laminaat, pvc en andere vloersoorten.

Ga naar de product pagina Onyx-VR voor meer informatie.

4.0.0.1
Onyx-VR
Module stand-alone App
Virtual reality

Een ONYX virtual reality app maakt 360 ° visualisaties van uw vloerkeuze mogelijk voor een unieke en levensechte beleving die uw verwachtingen overtreft.

Ga naar de product pagina Onyx-VR voor meer informatie.

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.

Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.