Onyx-VR is een applicatie die onder het Brongle tegelplatform2020 valt. Gebruikers van dit platform kunnen gebruik maken om ‘tegel belevingen’ op een nieuwe manier te tonen aan hun klanten.

Uw 360 graden aanvraag wordt ter beschikking gesteld via een online 3D viewer. Onze viewer wordt ter beschikking gesteld door Momento360 (https://momento360.com)

Wat is een Momento viewer?

Momento viewer is een website van Momento360. Het is een website waar gebruikers kosteloos (of soms tegen betaling)VR’s en 360 graden video’s kunnen publiceren en voorzien van annotaties kunnen bekijken.

Op dit moment gebruiken wij de Momento viewer om uw aanvragen te publiceren. Hiervoor worden geen externe kosten in rekening gebracht.

Voor iedereen die met vloeroppervlaktes in woonruimtes bezig zijn. Dit kunnen o.a tegelshowroomhouders, natuursteenhandelaren, tegelgroothandelaren, bouwmaterialen handelaren zijn. Ook gebruikers die in de tapijt, parket, kurk, vinyl en andere vloerbedekkingen branches werken.

Particuliere gebruikers die renoveren of bouwen en opzoek zijn naar de juiste beleving van hun toekomstige tegelvloeroppervlakte.

Onyx bevindt zich op dit moment in een betaversie. Een bètaversie is in ontwikkeling zijnde software app die nog niet stabiel genoeg is om in productie genomen te worden, maar wel al (deels) functioneel is. De bètaversie wordt vaak verspreid onder een selecte groep van gebruikers voor een gebruikerstest waarbij feedback gegeven kan worden. 

Onyx-VR token
De prijs van één Onyx-VR  aanvraag via onze configuratiepagina  bedraagt € 49,- inclusief btw.

Onyx-VR pool (alleen voor bedrijven):
Voor bedrijven is er de mogelijkheid om onyx-vr’s pools aan te kopen. Neemt u hiervoor contact via het aanvraagformulier.

 

 

Nadat de aanvraag is verzonden ontvangt u binnen 24 uur uw virtual reality aanvraag.

Dit heeft in de meeste gevallen te maken dat uw vloertegelafbeelding niet de juiste eigenschappen heeft. Bij het niet doorgaan van uw  Onyx-VR ontvangt een email met de nadere uitleg.

Iedere afbeelding dient minimaal aan één lengte 700pixels te zijn. De afbeelding dient scherp te zijn. Iedere afbeelding wordt door  Onyx-VR gecontroleerd. Indien een afbeelding niet aan de eisen voldoet ontvangt u via uw ingevoerde email adres een antwoordt met nadere uitleg.

Bepaal het aantal pixels

 

Voor een vloertegelafbeelding is de minimale pixel grote 700 pixels, groter is altijd beter. De beste resultaten worden gehaald met 1980 pixels (schermvullend) aan één zijde van de afbeelding. We raden aan om altijd een afbeelding te uploaden die schermvullend getoond kan worden.

Kies het juiste bestand

Upload afbeeldingen als JPEG (JPG), PNG bestand.

 

Hoe de afmeting in pixels achterhalen?

Hoe kom je erachter hoeveel pixels een foto breed en hoog is? Het kan op de PC door de eigenschappen van een bestand te bekijken (opafbeelding rechtermuisknop klike/eigenschappen). Klik met de rechter muisknop op de vloertegelafbeelding, kies eigenschappen, en klik op het tabje ‘samenvatting’.
Op een mac: selecteer de foto in de Finder en toets command(appeltje)+i. De afmetingen staan onder het kopje ‘meer info’.

Ja, u kunt een “Onyx-VR pool” aanvragen indien u een bedrijf heeft. Met deze ‘pool’ kunt u meerdere Onyx-VR virtual realities aanvragen. Neem contact op via de contact pagina voor meer informatie.

Ja, een aanvraag kan alleen indien u een bedrijf heeft. Ga naar de aanvraag pagina via deze link.

Ja, wij proberen regelmatig nieuwe stijlen en ruimtes toe te voegen in de configuratie.

Nadat u onderstaande configuratie heeft verzonden, ontvangt u van ons een e-mail met daarin instructies om uw Onyx-VR te betalen. Na betaling wordt de Onyx-VR  via een hyperlink ter beschikking gesteld.

 

Nadat u op de configuratiepagina op ‘Verzenden’  heeft geklikt, ontvangt u een e-mail met daarin de voorgestelde afbeeldingen in raster(grid)vorm. U heeft hier de mogelijkheid om de Onyx-VR te betalen via een beveiligde betaalpagina. Na betaling ontvangt u een hyperlink naar een virtual reality ruimte met uw vloertegel(s).

 

Ja, u ontvangt per mail een betalingsopdracht. Indien u de aanvraag niet wenst te laten doorgaan, doet u niets. Na 12 uur wordt uw aanvraag verwijderd uit ons systeem.

Nadat u op de configuratiepagina op ‘Verzenden’  heeft geklikt, ontvangt u een e-mail met daarin de voorgestelde afbeeldingen in raster(grid)vorm. U heeft hier de mogelijkheid om de Onyx-VR te betalen via een beveiligde betaalpagina. Na betaling ontvangt u een hyperlink naar een virtual reality ruimte met uw vloertegel(s).

Ja, u mag deze Onyx-VR voor zowel privé- als voor  commerciële doeleinden gebruiken. Bij het commercieel zakelijk gebruik dient u steeds onze naam te vermelden bij de gebruikte Onyx-VR.

De VR link blijft beschikbaar voor één jaar. Neem contact voor de mogelijkheden indien u deze voor langere tijd wenst te behouden.

U kunt alleen een Onyx-VR bewerken als u een bedrijf heeft. U dient hiervoor met ons contact op te nemen via het aanvraag formulier. Van zodra de aanvraag is goedgekeurd, maken wij het virtual reality beeld bewerkbaar voor uw bedrijf. 

Ga via deze link naar onze contact pagina.

Via email support@onyx-vr.com

Via telefoon +31 648 613 136

Via LinkedIn https://www.linkedin.com/in/ivisionar/

Via een “Glans” stijl kunt u vloertegels met een glanzende of zijdeglans oppervlakte plaatsen, bijvoorbeeld natuursteen tegels. Deze zijn in de meeste gevallen met een glans oppervlakte verkrijgbaar. 

Via een ”Mat” stijl geeft dit een doffe, niet glanzende schijn over uw tegeloppervlakte, bijvoorbeeld over betonlook tegels.

Neen, Onyx-VR configureert alle soorten vloerbekledingen via een virtual reality. bijvoorbeeld tegels, parket, laminaat,tapijt etc.

Bij virtual reality (VR) creëert men een virtuele werkelijkheid. Door de zintuigen te manipuleren ervaart men deze schijnwerkelijkheid als een nieuwe realiteit waarin het mogelijk is om zich voort te bewegen. Men ziet, hoort, voelt en beleeft deze nieuwe wereld om zich heen.

Bovendien kan men interactief veranderingen aanbrengen, bijvoorbeeld door een hendel te bewegen of op een knop te drukken. Voor deze manipulatie dient men naast een display ook te beschikken over speciale virtual reality-accessoires, zoals een bril, afstandsbediening en/of handschoenen.

VR is ook te bekijken op toestellen zoals  laptop, smartphone of tablet.

Nadat u ingelogd bent in uw Brongle tegelplatform gaat u naar uw tarief.

Als bij betreffende tegelproduct een virtual reality icoontje verschijnt dan kunt u deze tegel gebruiken in uw onyx configuratie.

Via Brongle:

  1. Klik op het icoontje en volg de stappen die op de onyx-VR pagina tevoorschijn komen.

Ja, u kunt de Onyx via onze configuratie pagina aanvragen.

Een Brongle tegelplatform is een maandelijkse investering, en niet alle bedrijven kunnen zoveel waarde uit een brongle tegelplatform halen dat het platform ook voor hen zinvol is.

Zo kunnen bedrijven die een miniem aantal tegelproducten verhandelen niet voldoende profijt trekken uit BRONGLE. De voordelen van een Brongle tegelplatform zitten hem in het stroomlijnen van processen, dus als er niet zoveel workflows zijn om te optimaliseren, zullen de kosten de baten overstijgen.