Document Management System (DMS)

Implementatie doel: 
C
MS (adminzijde)

De snelle evolutie van technologie heeft geleid tot dramatische veranderingen in de manier waarop mensen werken en communiceren. Een ding dat echter nooit is veranderd, is dat documenten de levensader zijn van elk bedrijf. Of het nu gaat om correspondentie, financiële gegevens, rapporten, offertes, klantgegevens of iets heel anders, al die informatie vormt uw meest waardevolle bezit. Het spreekt voor zich dat u een veilige en toch gemakkelijk toegankelijke plek nodig heeft om alles te bewaren. Betreed het tijdperk van documentbeheer in de cloud.

Een goed voorbeeld binnen de module DMS is het BIM model deze kan en wordt onderhouden voor iedere licentiehouder.

BIM-technologie maakt het mogelijk dat architecten, ingenieurs en bouwprofessionals effectiever samenwerken en hun werk coördineren, waardoor fouten en conflicten die kunnen ontstaan tijdens het bouwproces worden verminderd. BIM-modellen kunnen ook worden gebruikt voor planning, kostenraming, facility management en energieanalyse.

Binnen de bouwsector wordt BIM gezien als een belangrijke ontwikkeling omdat het de efficiëntie en nauwkeurigheid van de bouwprocessen kan verbeteren en de levensduur van een gebouw kan verlengen. BIM vereist het gebruik van gespecialiseerde software en tools die de creatie van intelligente 3D-modellen mogelijk maken, die kunnen worden gedeeld en benaderd door alle leden van een projectteam. Deze modellen bevatten gedetailleerde informatie over de componenten, materialen, systemen en apparatuur van het gebouw, waardoor belanghebbenden meer geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over ontwerp, constructie en werking.

Op beveiligde manier communiceren inclusief rechten (wie mag wat zien of wie mag “voor akkoord” ondertekenen) met uw architecten, bouwheren en klanten. Documenten kunnen via een digitale handtekening bevestigd worden. Geen externe web toepassing of vpn nodig. 

Maatwerk mogelijk?
Deze functie kan met maatwerk uitgebreid worden. Neem hiervoor contact via de aanvraag pagina

Datamanagement
Koppeling van media en documentatie op product niveau valt onder DataManagement. Een licentiehouder hoeft hiervoor geen verdere stappen te ondernemen u wordt door Brongle gecontacteerd.

Heeft u een losse installatie? 📧 Neem contact met ons op

4.0.2.4
Document Box System
Nieuwe Module
Communicatie/integratie

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.

Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.