De perfecte mix tussen digitalisering, innovatie en tegels

Verhoog efficiëntie en productiviteit. Omarm groei en innovatie. Kies voor een uniek tegelplatform met een mix aan productinformatie, multimedia en Virtual Reality. Kies Brongle.

Wie is Brongle?

Brongle is ontstaan vanuit jarenlange expertise in-, en passie voor de tegelbranche. Wij zijn sinds 2003 een Informatica-bedrijf dat kundig is in allerhande tegel-software. In het kort vatten we onze kennis samen als tegelagentuur, gegevensverwerking en het gevoel voor creativiteit om een platform te ontwikkelen op het gebied van tegels genaamd Brongle.

Ons doel is handelaren in tegels van applicaties voorzien die een uitkomst biedt naar een gegarandeerde verhoging in service en verkoop.

Onze Missie

Actuele trends in de tegelmarkt eisen steeds meer grotere settings. Denk maar bijvoorbeeld aan de XL formaten of de diversiteit aan tegels. Handelaars worden continu gedwongen te verdubbelen in oppervlakte, productinformatie frequent te wijzigen en vraag/aanbod nauwlettend op te volgen om te voldoen aan de fluctuerende markteisen.

Net daarom zetten wij al jarenlang sterk in op digitale vernieuwingen in de tegelindustrie. Brongle verandert de manier waarop de tegelbranche beweegt. Ons platform biedt grote opportuniteiten waarbij groei en innovatie niet langer worden belemmerd door deze factoren.

In een snel veranderende omgeving bieden wij de nodige dienstverlening aan om de branche te wapenen voor de toekomst waarbij tegels alsmaar groter en meer divers worden.

Brongle biedt software voor dit en nog zoveel meer. Ons product daagt de tegelindustrie uit om klassieke middelen te vervangen en de toekomst te omarmen.
Dit is onze branche, onze impact, onze belofte.

Wij zijn Brongle.

Expertise

Brongle onderzoekt vakgebieden zoals inventarisering, documentatie, presentatie en beleving.
Dankzij de knowhow en vraag zagen wij dat er nog enorm veel verbeterpunten waren waardoor wij de tegelindustrie wilden ondersteunen op een innovatieve manier. Hierdoor werd Brongle gelanceerd. Een uniek tegelplatform dat ondertussen wordt gebruikt door 225 showrooms en 1709 gebruikers over heel België

 

 

Het Brongle platform is een ontwikkeling van iVisionAR bv.  Met de stelling “Waarom innoveren“ moet je als ondernemer de vraag stellen: Hoe herdenk of verknip ik mijn businessmodel zo dat inkomsten blijven terugkomen en groeien?

  • Klanten in retail en groothandel sneller en efficiënter van dienst zijn.
  • Verhoging van het service level naar B2b en B2C.
  • Uitgebreidere tools voor verkoopdienst en service.
  • Technologie biedt kansen voor meer beleving en innovatie.
  • Paperless office is de toekomst: beter voor het milieu en sneller inspelen op vragen. “De workflow bij onze klanten ondergaan een gedaanteverwisseling: van een grote papierwinkel naar een digitaal tijdperk”.

Een uniek online tegelplatform voor B2B

Via Brongle weet u met één klik alles over elke tegel. Dit betekent naast documentatie ook media in hoge resolutie. 

Alle gegevens en afbeeldingen worden automatisch op het platform aangeleverd en ingelezen. Enkele functionaliteiten die het meest van toepassing zijn in dit business model:

ERP-Systeem:
Automatische koppeling van het ERP-systeem naar het PIM&DAM systeem “Brongle“. 

Datamanagement:
Maandelijks onderhoud tegel producten worden voorzien van product afbeeldingen, technische specificaties, video,websites, …

SIM:
Deze module biedt de mogelijkheid om artikelcodes, omschrijvingen,  prijzen,  en bedrijfslogo’s per artikel aan te passen , hetgeen de autonomie en personalisatie bevordert van uw klanten.

 

Een uniek online tegelplatform voor B2C

Via Brongle weet u met één klik alles over elke tegel. Dit betekent naast documentatie ook media in hoge resolutie. 

Deze data zorgen voor digitale beleving met als resultaat een verhoging van uw omzet. Enkele functionaliteiten die het meest van toepassing zijn in dit business model:

Onyx Virtual-Reality:
360 graden view voor uw tegel producten.Breng meer beleving naar uw showroom!

E-store:
De producten uit uw vloertegel- bibliotheek Brongle worden geüpload  naar een online webshop. Fysieke verkoop uitbreiden naar de online markt. Verhoog uw expansie!

 

SparkVision:
 Een CAD-programma met een eigen engine aan afbeeldingen aangeleverd vanuit uw  vloertegel- bibliotheek Brongle. Geen zoekwerk meer naar uw tegel afbeeldingen!

 

OMZET

SERVICE NIVEAU

KOSTEN REDUCTIE

Menü schließen