CrossMedia

Implementatie niveau:
C
MS (adminzijde)

In je showroom hebben klanten de mogelijkheid om producten aan te raken en in detail te bekijken, online is dat een stuk minder eenvoudig.  Mensen onthouden 80 procent van wat ze zien en slechts 20 procent van wat ze lezen. Media behoort  dan ook tot de belangrijkste elementen van je tegel product.

Brongle koppelt automatisch op product niveau alle beschikbare media en documentatie. In een uitklapbaar menu kunnen bijvoorbeeld  meerdere product afbeeldingen van uw fabrikant op artikelniveau gekoppeld worden. Dit is handig als de fabrikant in nuances werkt met zijn vloertegels (de “V” waardes).  Maar ook documentatie en andere media zoals virtual reality links kunnen direct gekoppeld en getoond worden.

Heeft u een Brongle onderhoudspakket dan wordt product media  en documentatie automatisch gekoppeld in uw platform. Uiteraard indien beschikbaar bij uw leverancier.

Deze Multi product Images module kan noodzakelijk zijn voor andere modulen.

 

Datamanagement
Koppeling van media en documentatie op product niveau valt onder DataManagement. Een Full User License hoeft hiervoor geen verdere stappen te ondernemen u wordt door Brongle gecontacteerd.

Een Full User License maandprijs is afhankelijk van het aantal tegelproducten dat onder Datamanagement valt. Wenst u een maandprijs calculatie op basis van uw producten onder Datamanagement? 📧 Neem contact met ons op

Heeft u een losse installatie? 📧 Neem contact met ons op

4.0.3.8
CrossMedia Product Tool
Module Nieuw
Productafbeeldingen

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.

Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.