Cloudbeheer

NIEUWE MODULE!   Implementatie doel: B2C gebruikers
C
MS (adminzijde)

Verhoog productbeleving op een innovatieve manier

Virtual Reality Portal versie4.1 is een n° 1 module die marketing-, sales- en serviceteams efficiënter en effectiever laat werken. Via deze module krijgen uw retailers meer consumenten, meer groei. Meer Inbound en u meer omzet.

4.0.1.8
Virtual Reality Portal v4.1
Nieuwe Module
Datum release 15-6-2021
Maatwerk mogelijk: ja

 

Virtual Reality Portal

Via Brongle kunnen fysieke tegelproducten worden voorzien van een QR-code. Consumenten die deze QR-code scannen, via hun smartphone, ontvangen een virtual reality en 360° beeld van dit tegelproduct in een realistische ruimtelijke weergave.

Uw collectie

Met de scanfunctie kunt u de QR-code van een fysiek staal of marketingtool scannen. De consument ontvangt via een virtueel beeld in 3D onmiddellijk alle relevante productdetails. 

Uw retailers hebben de mogelijkheid om tegelcollecties in een persoonlijke “myCollection-zone” pagina op te slaan. Op deze manier kunnen consumenten meerdere tegelproducten nader beleven via pc, laptop of tablet.

VR-PORTAL STAPPEN

Het creëren van een vr-portal pagina voor consumenten is eenvoudig te maken via onderstaande twee stappen.

Stap1 | Brongle QR-code label

Login in uw Brongle platform. Kies een tegelproduct en maak een QR-code. Automatisch wordt uw logo en de bedrijfsgegevens gekoppeld in uw label. Voer de afmeting van uw label in en print deze QR-code.

Stap2 | Showroom display

Plaats de afgedrukte label op uw tegelproduct. Voila!  u hoeft verder geen actie te ondernemen. Vanaf nu neemt Brongle de virtual reality die gekoppeld is aan uw tegelproduct over.

RESULTAAT

Uw Virtual Reality render

Iedere consument die met smartphone of tablet  de QR-code scant wordt automatisch doorgelinkt naar de virtual reality van dit tegelproduct. 

Consumenten VR-Portal pagina

Bij het aanklikken van de annotatie (pinnetje) in de virtual reality heeft de consument de mogelijkheid om dit tegelproduct op te slaan in een persoonlijke VR Portal pagina. Deze pagina is voor de consument en uw verkoopteam 24/7 beschikbaar. In zijn VR Portal pagina kan de consument verschillende belevingen van tegelproducten bekijken.

VR-Portal

Enkele voorbeelden wat een consument kan doen met zijn retailer Virtual Reality Portal:

  • Bekijkt zijn gekozen producten via een virtual reality bril
  • Bekijkt de gekozen producten in 360° beelden op tablet,pc,laptop
  • Maak met de gekozen producten een 3D ontwerp van zijn woonkamer of badkamer
  • Plaatst een afspraak met uw retailer
  • Chat direct met een verkoper/ster
  • Een bestelling doorvoeren via de retailer zijn webshop
  • Directe communicatie (chatbox) naar betreffende retailer

Verder zijn er tal van online toepassingen die een Brongle licentiehouder kan koppelen. Denk aan een link naar betreffende webshop of contactpagina.

VR-Portal pagina  blijft beschikbaar voor de consument voor raadpleging en voor het verkoopteam van betreffende retailer. Dit is handig als de consument samen met de verkoopadviseur op een latertijdstip met gekozen producten een advies of een bestelling wenst te doen. 

Whitelabel

Module Virtual Reality Portal4.1 is opgemaakt inclusief de retailer zijn bedrijfslogo en bedrijfsgegevens. Door deze werkwijze kan een retailer ongehinderd zonder verwijzing naar derden Virtual Reality Portal pagina’s publiceren voor zijn toekomstige klanten.

Werking

Bekijk hier de implementatie en werking van Brongle VR Portal.

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen.

Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.

Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u een afspraak plannen. 

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.