Cloudbeheer

NIEUWE MODULE!   Implementatie doel: B2C gebruikers
C
MS (adminzijde)

Verhoog productbeleving op een innovatieve manier

Het Virtual Reality Portal is een topmodule die de effectiviteit en efficiëntie van marketing-, verkoop- en serviceteams verhoogt. Door deze module kunnen uw detailhandelaren en verkopers een grotere consumentenbasis bereiken en zo groei bevorderen. Meer Inbound en dus meer omzet.

4.0.1.8
Virtual Reality Portal v4.1
Nieuwe Module
Datum release 15-6-2021
Maatwerk mogelijk: ja

 

Virtual Reality Portal

Met Brongle is het mogelijk om fysieke producten te voorzien van een QR-code. Klanten die deze QR-code scannen met hun smartphone, krijgen een virtual reality en 360° visualisatie van dit product in een realistische weergave gestijlde ruimte.

Uw collectie

Met de scanfunctie kunt u de QR-code van een fysiek staal of marketingtool scannen. De consument ontvangt via een virtueel beeld in 3D onmiddellijk alle relevante productdetails. 

Uw klanten hebben de mogelijkheid om productcollecties in een persoonlijke “Favorieten” pagina op te slaan. Op deze manier kunnen zij meerdere producten nader beleven via pc, laptop of tablet.

VR-PORTAL STAPPEN

Het creëren van een virtual reality productpagina voor consumenten is eenvoudig te maken via onderstaande twee stappen.

Stap1 | Brongle QR-code label

Login in uw Brongle platform. Kies een product en maak een QR-code. Automatisch worden uw logo en de bedrijfsgegevens gekoppeld in uw label. Voer de afmeting van uw label in en print deze QR-code.

Stap2 | Showroom display

Plaats de afgedrukte label op uw product. Voila!  u hoeft verder geen actie te ondernemen. Vanaf nu neemt Brongle de virtual reality die gekoppeld is aan uw product over.

RESULTAAT

Uw Virtual Reality render

Iedere consument die met smartphone of tablet  de QR-code scant wordt automatisch doorgelinkt naar de virtual reality van dit tegelproduct. 

Consumenten VR-Portal pagina

Bij het aanklikken van de annotatie (pinnetje) in de virtual reality heeft de consument de mogelijkheid om dit tegelproduct op te slaan in een persoonlijke VR Portal pagina. Deze pagina is voor de consument en uw verkoopteam 24/7 beschikbaar. In zijn VR Portal pagina kan de consument verschillende belevingen van tegelproducten bekijken.

VR-Portal

Enkele voorbeelden wat een consument kan doen met zijn retailer Virtual Reality Portal:

  • Bekijkt zijn gekozen producten via een virtual reality bril
  • Bekijkt de gekozen producten in 360° beelden op tablet,pc,laptop
  • Maak met de gekozen producten een 3D ontwerp van zijn woonkamer of badkamer
  • Plaatst een afspraak met uw retailer
  • Chat direct met een verkoper/ster
  • Een bestelling doorvoeren via de retailer zijn webshop
  • Directe communicatie (chatbox) naar betreffende retailer

Verder zijn er tal van online toepassingen die een Brongle licentiehouder kan koppelen. Denk aan een link naar betreffende webshop of contactpagina.

De VR-Portal pagina zal toegankelijk blijven voor zowel klanten als het verkoopsteam van de betrokken winkel. Dit is nuttig, omdat de klant en de verkoopadviseur op een later moment samen een advies of bestelling kunnen plaatsen met de geselecteerde producten.

Whitelabel

De virtuele realiteitsmodule van De Brongle is ontworpen met het bedrijfslogo en de bedrijfsinformatie van betreffende verkoper. Deze aanpak stelt een bedrijf in staat om zonder enige referentie naar derden, Virtual Reality-ervaringen te publiceren voor hun potentiële klanten.

Brongle implementatie

Bekijk hier de implementatie en werking van Brongle vritual reality.

Hulp nodig bij uw beslissing?

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.