BRONGLE UPGRADE 4.0

Brongle V4.0 |  2020

Brongle versie UPGRADE 4.0
Release date: Q4 2020

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn?  📧 Neem contact met ons op en plan een afspraak via onze support. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Brongle upgrade versie4.0

Na installatie heeft uw Brongle platform een upgrade naar versie4.0 ondergaan en is direct beschikbaar.  Brongle upgrade4.0  wordt vernieuwd met de laatste php-releases. Bestaande bugfixes zijn in versie4.0 opgelost en  zorgt ervoor dat uw system veilig is en altijd over de laatste patchupdates beschikt. 

Bent u licentiehouder (Full License) dan ontvangt u deze upgrade inclusief installatie automatisch in uw Brongle platform.  Licentiehouders hoeven geen verdere  stappen te ondernemen. Onder de tab “Full License”  vindt u de basis configuratie van een licentiehouder.

Let op! Vanaf 01/10/2020 worden Brongle losse systeem server installaties niet meer uitgevoerd.

versie 4.0 upgrade

We maken graag kennis met u – Bel of mail ons voor (het inplannen van) een intakegesprek. In dit gespek ontvangt u veelal al een beknopt plan van aanpak en een indicatie van de kosten. Na uw akkoord gaan we aan de slag. Na de oplevering van uw Brongle platform blijven we actief met het monitoren en uitbreiden van uw platform met innovaties!