BRONGLE UPGRADE 4.0

Brongle V4.0 |  2020

Brongle versie UPGRADE 4.0
Release date: Q4 2020

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn?  📧 Neem contact met ons op en plan een afspraak via onze support. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Brongle upgrade versie4.0

Na installatie heeft uw Brongle platform een upgrade naar versie4.0 ondergaan en is direct beschikbaar.  Brongle upgrade4.0  wordt vernieuwd met de laatste php-releases. Bestaande bugfixes zijn in versie4.0 opgelost en  zorgt ervoor dat uw system veilig is en altijd over de laatste patchupdates beschikt. 

Bent u licentiehouder (Full License) dan ontvangt u deze upgrade inclusief installatie automatisch in uw Brongle platform.  Licentiehouders hoeven geen verdere  stappen te ondernemen. Onder de tab “Full License”  vindt u de basis configuratie van een licentiehouder.

Let op! Vanaf 01/10/2020 worden systeem installaties niet meer uitgevoerd.

versie 4.0 upgrade

Het doel van deze upgrade is om nieuwe innovatieve modules (functionaliteiten) in het Brongle systeem te introduceren. Naast de verschillende mogelijkheden is upgrade versie4.0 ook veel efficiënter. In deze nieuwe versie is vooral ingezet in de voorbereiding van nieuwe modulen4.0 Met deze versie zetten wij vooral in op crosschannel en omnichannel communicatie vormen (zie module crosschannel-product-tool). Het resultaat met deze nieuwe versie4.0 zal tijdbesparend- en service verhogend werken waardoor er mogelijkheden ontstaan om uw omzet en marge te optimaliseren.

In deze upgrade is bovendien de algehele stabiliteit van functies verbeterd. Nieuwe en/of verbeterde features en prestatie verbeteringen doorgevoerd.

Uw Brongle platform krijgt een upgrade naar versie4.0. Licentiehouders krijgen automatisch de laatste versie in hun platform geïnstalleerd. Het systeem wordt vernieuwd met de laatste php- en beveiligings updates. Bestaande bugfixes zijn in versie4.0 opgelost.

Versie upgrade
Full License (licentiehouder)
€ 24,- P/Mnd. Uw versie wordt maandelijks met dit bedrag verhoogd. 

Versie upgrade (v3.0 naar v4.0)
Losse module installatie prijs
€  675,-  | non-license holder (geen licentiehouder)

Overzicht Full User License (licentiehouder)

Een Full User License is inclusief Datamanagement (full media). Uw Brongle systeem en productkoppelingen worden automatisch onderhouden. Een Full User License maandprijs is afhankelijk van het aantal tegelproducten onder Datamanagement.

Module Configuratie4.0Upgrade laatste versie
Brongle server & hosting 
 Brongle versie upgrades 
Systeem & data beveiliging
Systeemonderhoud
 
Backup systeem/data 
Brongle Modulen 
Upgrade & Modulen installaties 
Stalen Inventarisatie Module (SIM)Retailer merchandising
Aantal gebruikers: ongelimiteerd 
Datamanagement (full-media) *Automatische tegelproduct documentaties, afbeeldingen en media koppelingen.
Product classificaties CAD voorbereiding.
Product hyperlinks.
Full User LicenseVanaf € 1.250,- Per/Mnd.

Presentatie aanvragen.
Duur: 45 min.📧 Neem contact met ons op

 

Minimale looptijd12 maanden

Losse systeem installaties zijn vanaf 1/11/20 niet meer mogelijk.
📧 Neem contact met ons op

 

*Datamanagement
Koppeling van media en documentatie op product niveau valt onder Datamanagement.

Een Full User License maandprijs is afhankelijk van het aantal tegelproducten dat onder Datamanagement valt. Wenst u een maandprijs gebaseerd op basis van uw producten onder Datamanagement? 📧 Neem contact met ons op

Heeft u een losse installatie? 📧 Neem contact met ons op

We maken graag kennis met u – Bel of mail ons voor (het inplannen van) een intakegesprek. In dit gespek ontvangt u veelal al een beknopt plan van aanpak en een indicatie van de kosten. Na uw akkoord gaan we aan de slag. Na de oplevering van uw Brongle platform blijven we actief met het monitoren en uitbreiden van uw platform met innovaties!