BRONGLE UPGRADE 6.0

Brongle V6.0 |  2024

Brongle versie UPGRADE 6.0
Release date: Q2 2024

Het doel van deze upgrade is om nieuwe innovatieve modules (functionaliteiten) in het Brongle systeem te introduceren. Naast de verschillende mogelijkheden is upgrade versie5.0 ook veel efficiënter. In deze nieuwe versie is vooral ingezet in de voorbereiding van nieuwe modules Met deze versie zetten wij vooral in op crosschannel en omnichannel communicatie vormen (zie module crosschannel-product-tool). Het resultaat met deze nieuwe versie5.0 zal tijdbesparend- en service verhogend werken waardoor er mogelijkheden ontstaan om uw omzet en marge te optimaliseren.

In deze upgrade is bovendien de algehele stabiliteit van functies verbeterd. Nieuwe en/of verbeterde features en prestatie verbeteringen doorgevoerd.

Brongle upgrade versie4.0

Na installatie heeft uw Brongle platform een upgrade naar versie4.0 ondergaan en is direct beschikbaar.  Brongle upgrade4.0  wordt vernieuwd met de laatste php-releases. Bestaande bugfixes zijn in versie4.0 opgelost en  zorgt ervoor dat uw system veilig is en altijd over de laatste patchupdates beschikt. 

Bent u licentiehouder (Full License) dan ontvangt u deze upgrade inclusief installatie automatisch in uw Brongle platform.  Licentiehouders hoeven geen verdere  stappen te ondernemen. Onder de tab “Full User License”  vindt u de basis configuratie van een licentiehouder.