Methodiek

In de loop der jaren hebben we samengewerkt als agentuur met vele fabrikanten, groothandelaren en retailers, groot en klein, om hun grootste pijnpunten te identificeren bij het beheren van productinhoud. Hieruit zijn we begonnen in 2008 met het bouwen van een digitaal framewerk genaamd BRONGLE met als ontwikkeling basis PIM en DAM systemen.

Het combineren van PIM (Product Informatie Management)- en DAM(Digitaal Asset Management)-systemen zorgt voor een ‘product as a service’ benadering waarbij er een optimale balans ontstaat tussen productinformatie, gerelateerde marketing (verkoop) en media content. BRONGLE heeft als basis PIM & DAM systemen in de ontwikkeling opgenomen. Bekijk onderstaande Engelstalige video van UniLog White board waar een PIM-systeem toepassing uitgelegd wordt t.o.v een ERP systeem.

 

De BRONGLE methodiek heeft bewezen onder de 1700+ gebruikers dat het de grootste uitdagingen op het gebied van productcontent op te kunnen lossen, de communicatie te verbeteren en de offline en online omzet te stimuleren bij gebruikers. 

Brongle staat voor het vereenvoudigencentraliseren, optimaliserenanalyseren en toepassen van media(wijsheid) op tegelproducten van groothandelaren en retailers. PIM en DAM systemen liggen aan de basis van dit Brongle tegelplatform.

BRONGLE, PIM&DAM