B2C Hub

NIEUWE MODULE!   Implementatie doel: B2C gebruikers
C
MS (adminzijde)

Verhoog productbeleving op een innovatieve manier

B2C Hub is een n° 1 module die marketing-, sales- en serviceteams efficiënter en effectiever laat werken. Door deze B2C Hub krijgen uw retailers via uw Brongle licentie meer klanten, meer groei. Meer Inbound en u meer omzet.

Wat is een B2C Hub?

Door in Brongle uw tegelproducten van een QR-code te voorzien krijgen consumenten in de showroom via de scan van deze QR-code met hun smartphone, een virtual reality en 360° beeld van dit tegelproduct te zien in een realistische ruimtelijke weergave (zie Weergave1). Nadat een tegelproduct via de QR-code is gescand wordt er een consumenten pagina “hub” gegenereerd met de gescande tegelproducten hierin vermeld. 

Weergave1

Hub

De consumenten B2C Hub is een webpagina waarbij de gescande producten in een gebruikers vriendelijke omgeving staan als whitelabel. Brongle ondersteunt samen met u Hub services voor de retailer en zijn consument Een greep wat de consument leest of kan doen in zijn hub zijn

  • Bekijkt zijn gekozen producten via een virtual reality bril
  • Bekijkt de gekozen producten in 360° beelden op tablet,pc,laptop
  • Maak met de gekozen producten een 3D ontwerp van zijn woonkamer of badkamer
  • Plaatst een afspraak met uw retailer
  • Chat direct met een verkoper/ster

De B2C Hub pagina blijft beschikbaar voor raadpleging door de consument en voor het verkoopteam van betreffende retailer. Dit is handig als de consument (of samen met de showroomverkoper) op een latertijdstip naar de gekozen tegelproducten wenst te gaan. 

Whitelabel

Iedere B2C Hub pagina is opgemaakt met de retailer zijn bedrijfslogo en bedrijfsgegevens. Door deze werkwijze kan een retailer ongehinderd zonder verwijzing naar derden Hub pagina’s publiceren voor zijn toekomstige klanten.

 

klik voor vergroting van de afbeeldingen.

 

 

4.0.1.8

 

B2C Hub

Nieuwe module

Datum release 15-6-2021

Maatwerk mogelijk: ja

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen.

Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.

Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u een afspraak plannen. 

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.