Analyse beheer

Implementatie doel:
C
MS (adminzijde)

We verzamelen de product resultaten per gebruiker  in een helder overzicht. 

Your personal opinion is interesting but what does the data say?

We kijken via welke (product)pagina’s uw gebruikers op je tegelproduct komen en hoe deze producten hen al dan niet overtuigen om verder te klikken in tijd. Deze data en timestamp geeft inzicht in het gebruik en zoekacties van gebruikers met uw systeem naar producten.

Waarom is Brongle-analyse beheer belangrijk?

Met Brongle analyse meet u of u uw doelen behaald. Stel dat u tegels verkoopt, dan is het belangrijk om te weten waar het Brongle platform verbeterd dient te worden in uw analyse model. Uw doel is om zo vloeiend mogelijk de gebruikers met hun consument  over te laten gaan naar een aankoop. Wanneer u steeds beter weet hoe dit moet, kan u uw Brongle platform optimaliseren en daarmee de verkoop verbeteren.

Naast deze ‘rationele analyse’, kan u ook meer richting de ‘emotionele analyse’ gaan. Wilt u de motieven weten van de gebruikers? Kijk dan naar het kwalitatieve gedrag. Dit gedrag peilt u door tijdregistraties in het Brongle platform op gebruikersniveau (ip adres) te loggen.

Maatwerk mogelijk?
Deze basisfunctie kan met maatwerk uitgebreidtworden
. Neem hiervoor contact via de aanvraag pagina.

 

4.0.3.7
Brongle Analyse beheer
Module uitbreiding


Product analyse

  Plugin installatie prijs
€  1.225,-  |

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.

Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.