Aanvragen beheer

Implementatie doel:
C
MS | USER

4.0.1.7

Geeft uw gebruiker de mogelijkheid om in uw Brongle tegelplatform projecten te calculeren, opzetten, aanpassen en delen op B2B en B2C niveau.

Projectcalculatie: bedrijfskritische activiteit

Het maken van een nauwkeurige projectcalculatie is één van de belangrijkste activiteiten voorafgaand aan het binnenhalen en het vervolgens winstgevend uitvoeren van een project. Calculeert u te laag, dan verkoopt u mogelijk een project waarop u gaat verliezen. Calculeert u te hoog dan gaat de order mogelijk aan u voorbij.

Projectcalculatie met Brongle

Brongle richt zich enkel op het ondersteunen van projectmatig werkende bedrijven. Daar ligt de kracht van onze oplossingen en daarin hebben onze mensen zich gespecialiseerd. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. We luisteren naar uw wensen en laten u zien hoe Brongle u kan ondersteunen bij het calculeren van projecten.

Deze applicatie valt onder maat-werk en is afhankelijk van o.a. de gewenste structuren.

4.0.1.7
Project Calculatie
Module Nieuwe App
Project berekening

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.

Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.