Aanvraagbeheer

Implementatie doel:
Gebruikersbeheer

Aanvragenbeheer geeft de gebruiker de mogelijkheid om stalen, offertes, leverbonnen en facturen op te maken en op te slaan.

Een aparte aanvraag is voor stalenbeheer waarbij de gebruiker stalen maar ook bestellingen kan doorgeven naar zijn leverancier. Deze aanvragen worden vervolgens naar de juiste binnendienstmedewerker en vertegenwoordiger verstuurd voor opvolging. Aanvragen beheer is geen administratie tool maar een “Quick response form” waarbij de gebruiker direct de beschikking heeft om een offerte , leverbon of factuur te versturen met de nodige bedrijfsgegevens en klantgegevens van de retailer.

4.0.1.7
Aanvraag beheer
Module update
Aanvraag beheer

Hulp nodig bij uw beslissing?

☎ +31 648 613 135
Van ma-vr van 10:00 tot 15:00 u.

📧 Neem contact met ons op

Wenst u ondersteuning bij uw beslissing welke modulen voor uw Brongle platform van toepassing zijn? Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tenzij anders aangegeven blijft maatwerk bij iedere module mogelijk.

Categorie App’s zijn nieuwe losstaande modulen. Vanwege de koppeling met andere systemen dient iedere App “opmaat” verwerkt te worden. Op de “Meer informatie”  pagina kunt u via onze support een afspraak plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud tot de daadwerkelijke release datum.